Houtwerk heeft een hecht team van projectleiders, werkvoorbereiders, gekwalificeerde meubelmakers en montagemedewerkers.

Projectleiding
Uw eerste contact binnen Houtwerk heeft u met de de projectleiding. Zij staan u te woord, brengen uw wensen in kaart en zijn gedurende het hele realisatieproces uw aanspreekpunt.

Werkvoorbereiders
Onze werkvoorbereiders maken een 3D tekening van de in te richten ruimte. Op deze tekening ziet u hoe het door u gewenste meubel in de ruimte komt te staan. Elk ontwerp wordt tot in de puntjes uitgewerkt en we zorgen met werktekeningen dat uw meubel zo efficiƫnt mogelijk wordt gemaakt.

Meubelmakers
De meubelmakers gaan aan de slag met de werktekeningen in nauw overleg met de werkvoorbereiders om het meubel exact naar uw wensen te maken.

Montage team
Als de leveringsdatum door ons projectteam met u is gemaakt, komt ons montageteam de meubels plaatsen. Wij zorgen ervoor dat alles netjes op de juiste plaats komt en luisteren naar uw wensen. We laten de werkplek schoon achter zodat het nieuwe meubel volledig tot zijn recht komt.

Specialisten
Binnen ons team hebben we specialisten in het werken met de CNC-frees (computer numeriek control) voor de verwerking van hout en verschillende kunststoffen. Een van die kunststoffen is Solid Surface HI-MACS; Houtwerk heeft zich gespecialiseerd in het verwerken hiervan op veel verschillende manieren. Vraag ons naar de mogelijkheden.