Het team van Houtwerk is vakbekwaam en goed gemotiveerd. Het bestaat uit werkvoorbereiders, gekwalificeerde meubelmakers en  montage teams. Verder zijn er ook specialisten voor de CNC frees  (Computer Numeriek Control) en specialisten in hi-macs.

Werkvoorbereiders
De werkvoorbereiders kunnen met behulp van verschillende tekenprogramma’s een 3d model van de ruimte namaken. Vervolgens kunnen zij het door u gewenste meubel daar in plaatsen. Zodat u kunt zien hoe het er uiteindelijk uit gaat zien. Daarna gaan de werkvoorbereiders het meubel tot in de puntjes uitwerken zodat zij het meubel van binnen en buiten kunnen dromen. Dan worden er duidelijke tekeningen gemaakt. En zorgen zij er voor dat het zo efficiënt mogelijk gemaakt kan worden.

Meubelmakers
Als alles is uitgewerkt en de tekeningen zijn klaar dan komt het bij onze gediplomeerde meubelmakers. Dan vind er een goed overleg tussen de werkvoorbereiders en de meubelmaker plaats. Waardoor de meubelmaker weet waar hij op moet letten.  En wat de wensen van de klant zijn. Daarna kunnen zij het meubel gaan maken.
Montage team
Als het meubel af is en klaar om geplaatst te worden word er met u een datum en tijd afgesproken die u het beste uitkomt. Dan ter plaatsen zorgen zij er voor dat alles netjes op je juiste plaats komt, uw tevredenheid is de hoogste prioriteit.