Houtwerk is specialist in maatwerkproductie van hoogwaardige keukens en badkamers, meubels en interieurs. We zijn actief in het midden- en hogere segment van de markt, maar slagen erin maatwerk voor elk budget te realiseren. De ideeën en wensen van elke klant staan daarbij altijd voorop – dat is immers de essentie van maatwerk.

Particulieren en bedrijven
Houtwerk werkt voor particulieren en bedrijven. En is deskundig en meedenkend partner van architecten en interieurontwerpers. Houtwerk ontwikkelt oplossingen en werkt constructief naar een resultaat dat de klant blij maakt. En dat alles volgens een prettig en zelfs leuk proces.

Vakkundig meubelmaatwerk
We werken met uiterst ervaren mensen, met de beste materialen en met de modernste machines en gereedschappen. Ofwel: we koppelen traditioneel vakmanschap aan de nieuwste werkwijzen. Voor vakkundig meubelmaatwerk van de hoogste kwaliteit.

Op maat gemaakt
Houtwerk maakt, onder meer, speciaal meubilair, keukens, kasten, inloopgarderobes, hotelkamerinrichtingen, vergadertafels, betimmeringen, winkelinterieurs en vitrinekasten. 
Alle meubels worden op maat gemaakt, geplaatst en goede nazorg staat hoog in het vaandel.

Wens en idee
Specialiteit van de meubelmakerij is het concreet vormgeven van de wensen en ideeën van de opdrachtgever. Van ruwe schets tot nauwkeurige werktekening in 3D, het leveren van vaste projectleiders en aanspreekpunten en een oplossingsgerichte en creatieve mentaliteit. Houtwerk levert vakkundig meubelmaatwerk van de hoogste kwaliteit.

Materialen
Wij werken met massief hout (essen, beuken, eiken, mahonie, teak, noten of kersenhout), fineermaterialen (zelfs voor stolp en kruisnaden), plaatmateriaal (MDF, multiplex, geplastificeerde spaanplaat, HPL), Solid Surface (HI-MACS), glas, RVS en plexiglas. Al onze producten krijgen een hoogwaardige afwerking met lak, was of olie.

Budget en wensen
Ongeacht uw budget of wensen: wij maken uitstekende producten die er volledig op aansluiten.

Houtwerk maakt interieurs, kastwanden, keukens, badkamers en uiteraard meubels, voor particulieren en bedrijven.