Baars & Bloemhoff
Baars & Bloemhoff is met 4 vestigingen een onderdeel van De Stiho Groep BV. Baars & Bloemhoff is totaalleverancier van decoratieve plaat- en dragermaterialen voor interieurbouwend Nederland. Groot voorraadhouder voor de verwerker en inspirerend voor de architect.

www.baars-bloemhoff.nl


EM interieur architecten, Breukelen
EM Interieur-Architecten is een enthousiast en dynamisch interieur-architecten bureau gevestigd in Breukelen. De kracht van ons bureau is het ontwikkelen van bijzondere interieurconcepten in samenwerking met onze opdrachtgevers.

www.interieur-architecten.nl


Bo6 architectenbureau, Amsterdam
BO6 is een all round Amsterdams architectenbureau. BO6 heeft ervaring in het beheersen van kleine, intensieve processen, waarbij communicatie met de opdrachtgever voorop staat, en waarbij er in alle fases van het ontwerp een duidelijk beeld van de kosten is.

www.bo6.nl


Houthandel Blok, Beverwijk
Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel bij Houthandel Blok. De doelstelling, het leveren van hoogwaardige kwaliteitsproducten aan professionele verwerkers, sluit hier dan ook naadloos op aan.

www.houthandelblok.nl


Linkk basics, Heemskerk
Specialistisch stoffeer- en bekleedwerk.

www.linkk.nl

Groot natuursteen, Beverwijk
Natuursteen is in duizenden soorten, tinten en schakeringen te koop: Hardsteen uit België, Ierland en India; Bianco Carrara uit Italië; Azul Macaubas uit Brazilië; Bianco Rosa uit Turkije; Impala uit Afrika. Het product natuursteen ontstaat na een proces van miljoenen jaren. Sinds de tijd van de Egyptenaren, de oude Grieken en Romeinen wordt het product toegepast in interieur en exterieur.

www.grootnatuursteen.nl


Joosten Projecten, Heemskerk
Joosten Projecten is al jaren een betrouwbare partner voor zeer uiteenlopende bedrijven, ontwerpers en industriën. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke producten en producten in kleine oplages. De basis van ons bedrijf ligt in de metaalbewerking.

www.joostenprojecten.nl


Decolegno, Zaandam
DecoLegno is opgericht in 2010 met als doelstelling ontwerpers, architecten en verwerkers van decoratief plaatmateriaal kennis te laten maken met structuur en design in plaatmateriaal dat zeer betaalbaar is.

www.decolegno.nl


Beemer Glas B.V.
Beemer Glas B.V. is een dynamische onderneming die sinds 1984 glas levert en plaatst door het hele land. Beemer Glas B.V. levert aan onder andere aannemers, schilders, interieurbouwers, musea, architecten, woningbouwverenigingen, verzekeringsmaatschappijen en glaszetbedrijven.

www.beemerglas.com