Solid Surface (solide oppervlak) is de afgelopen decennia in snel tempo populair geworden in Nederlandse keukens en badkamers. Het materiaal heeft een aantal zeer bijzondere eigenschappen en voordelen.

De belangrijkste kenmerken van Solid Surface

Door de samenstelling uit twee verschillende stoffen is solid surface een verstandige lang termijn keuze: het is slijtvast, schoon (want er zitten geen minuscule openingetjes of naden in), vlek werend en vochtbestendig. De robuustheid van het materiaal zorgt ervoor dat bijvoorbeeld bijtende stoffen het oppervlak niet aantasten.

In allerlei kleuren en buigzaam

Kenmerkend aan het uiterlijk van solid surface zijn de spikkels bij de uitvoering in verschillende kleuren. Een uiterlijk zonder spikkels is ook mogelijk bij de kleur wit. Tel daarbij op dat het materiaal is te buigen en kan worden uitgewerkt zonder naden. Hierdoor past solid surface eigenlijk in ieder interieur.

HI-MACS

Het Solid Surface materiaal HI-MACS biedt ongekende ontwerp mogelijkheden door haar unieke samenstelling en producteigenschappen. Al jaren is HI-MACS een veelgebruikt materiaal voor spraakmakende interieurprojecten en de interesse in het product groeit nog elke dag.

Naadloze perfectie

HI-MACS kan optisch naadloos worden verwerkt. Door de naadloze verbinding van het materiaal ontstaan ruime oppervlakken zonder voegen. Ook elementen zoals wasbakken of wastafels worden vlak ingebouwd.

Kunstwerken uit één stuk

Objecten uit het Solid Surface materiaal zien er niet alleen uit als kunstwerken uit één stuk, ook de naadloze inbouw van het materiaal en het poriënvrije oppervlak garanderen bijzonder hygiënische en gemakkelijk te reinigen structuren. Zo is HI-MACS® zeer geschikt voor toepassingen in ziekenhuizen en laboratoria. En mochten onderdelen van het object op een of andere manier beschadigd raken, kunnen ze dankzij de naadloze verwerking zonder zichtbare sporen worden gerepareerd of vervangen. Ook de levensduur van objecten wordt aanzienlijk verlengd.

Houtwerk maakt interieurs, kastenwanden, keukens, badkamers en uiteraard meubels, voor particulieren en bedrijven.